主页 | 英语软件 | flash学英语 | 趣味英语 | 英语杂谈语法 | 听力 | 阅读 | 试题精选 | 联系我们 | 留言簿 |
□ 当前页面:首页试题精选英语四级
相 关 内 容
· 2002年12月大学英语四级考试试题及参考答案
· 2002年6月大学英语四级考试试题及参考答案
· 2002年1月大学英语四级考试试题及参考答案
· 2001年1月大学英语四级考试试题及参考答案
· 2000年6月大学英语四级考试试题及参考答案
· 2000年1月大学英语四级考试试题及参考答案
· 1999年6月大学英语四级考试试题及参考答案
· 1998年6月大学英语四级考试试题及参考答案
· 1998年1月大学英语四级考试试题及参考答案
1998年6月大学英语四级考试试题及参考答案
作者:  点击次数:2113
1998年6月大学英语四级考试试题

附:听力原文及参考答案

Part I Listening Comprehension (20 minutes)
Section A
Directions: In this section, you will hear 10 short conversations, At the end of each conversation,a question will be asked about what was said. Both the conversation and the question will be spoken only once. After each question there will be a pause. During the pause, you must read the four choices marked A), B), C) and D), and decide which is the best answer. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.
Example: You will hear:
You will read: A) At the office. B) In the waiting room.
C) At the airport. D) In a restaurant.
From the conversation we know that the two were talking about some work they had to finish in the evening. This is most likely to have taken place at the office. Therefor, “At the office” is the best answer. You should choose [A]on the answer Sheet and mark it with a single line through the center.
Sample Answer [ A ][B] [C] [D]

1. A) They are twins. B) They are classmates.
C) They are friends. D) They are colleagues.
2. A) The man is planning a trip to Austin. B) The man has not been to Austin before.
C) The man doesn't like Austin. D) The man has been to Austin before.
3. A) The size of the room. B) Long working hours.
C) The hot weather. D) The fan in the room.
4. A) The man has changed his destination.
B) The man is returning his ticket.
C) The man is flying to New York tomorrow morning.
D) The man can't manage to go to New York as planned.
5. A) It is difficult to identify. B) It has been misplaced.
C) It is missing. D) It has been borrowed by someone.
6. A) Looking for a timetable. B) Buying some furniture.
C) Reserving a table. D) Window shopping.
7. A) Cold and windy. B) Snow will be replaced by strong winds.
C) It will get better. D) Rainy and cold.
8. A) It is no longer available.
B) It has been reprinted four times.
C) The store doesn't have it now, but will have it soon.
D) The information in the book is out of date.
9. A) Henry doesn't like the color. B) Someone else painted the house.
C) There was no ladder in the house. D) Henry painted the house himself.
10.A) In a cotton field. B) At a railway station.
C) On a farm. D) On a train.

Section B
Directions: In this section, you will hear 3 short passages. At the end of each passage, you will hear some questions. Both the passage and the questions will be spoken only once. After you hear question, you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D). Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.
Passage One Questions 11 to 13 are based on the passage you have just heard.
11. A) They invited him to a party.
B) They asked him to make a speech.
C) They gave a special dinner for him.
D) They invited his wife to attend th e dinner.
12. A) He was embarrassed. B) He felt greatly encouraged.
C) He felt sad. D) He was deeply touched.
13. A) Sam's wife did not think that the company was fair to Sam.
B) Sam's wife was satisfied with the gold watch.
C) Sam did not like the gold watch.
D) The company had some financial problems.
Passage Two Questions 14 to 16 are based on the passage you have just heard. 14. A) The number of students they take in is limited.
B) They receive little or no support from public taxes.
C) They are only open to children from rich families.
D) They have to pay more taxes.
15. A) Privaie schools admit more students.
B) Private schools charge less than religious schools.
C) Private schools run a variety of programs.
D) Private schools allow students to enjoy more freedom.
16. A) The churches. B) The program designers.
C) The local authorities. D) The state government.
Passage Three
Questions 17 to 20 are based on the passage you have just heard.
17. A) She was found stealing in a bookstore.
B) She caught someone in the act of stealing.
C) She admitted having stolen something.
D) She said she was wrongly accused of stealing.
18. A) A book. B) $ 3,000. C) A handbag. D) A Christmas card.
19. A) She was questioned by the police.
B)She was shut in a small room for 20 minutes.
C) She was insulted by the shopper around her.
D)She was bodysearched by the store manager.
20. A)They refused to apologize for having followed her through the town.
B)They regretted having wrongly accused her of stealing.
C)They still suspected that she was a thief.
D)They agreed to pay her $ 3,000 damages.

PartⅡ Reading Comprehension (35 minutes)
Directions: There are 4 passages in this part. Each passage is followed by some questions or unfinished statements. For each of them there are four choices marked A), B), C) and D). You should decide on the best choice and mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.
Questions 21 to 25 are based on the following passage.
Psychologist George Spilich and colleagues at Washington College in Chestertown, Maryland, decided to find out whether, as many smokers say, smoking helps them to “think and conceniraie.” Spilich put young nonsmokers, active smokers and smokers deprived (被剥夺) of cigarettes through a series of tests.
In the first test, each subject (试验对象) sat before a computer screen and pres sed a key as soon as he or she recognized a target letter among a grouping of 96. In this simple test, smokers, deprived smokers and nonsmokers performed equally well.
The next test was more complex, requiring all to scan sequences of 20 identical letters and respond the instant one of the letters transformed into a different one. Non-smokers were faster, but under the stimulation of nicotine (尼古丁), active smokers were faster than deprived smokers.
In the third test of short-term memory, non-smokers made the fewest errors, but deprived smokers committed fewer errors than active smokers.
The fourth test required people to read a passage, then answer questions about it. Non-smokers remembered 19 percent more of the most important information tha n active smokers, and deprived smokers bested those who had smoked a cigarette ju st before testing. Active smokers tended not only to have poorer memories but al so had trouble separating important information from insignificant details.
“As our tests became more complex.”Sums up Spilich,“non-smokers performed better than smokers by wider and wider margins”He predicts,“smokers might per form adequately at many jobsuntil they got complicated. A smoking airline pilot could fly adequately if no problems arose, but if something went wrong, smoking might damage his mental capacity.”
21. The purpose of George Spilich's experiments is _______.
A) to test whether smoking has a positive effect on the mental capacity of smokers
B) to show how smoking damages people's mental capacity
C) to prove that smoking affects people's regular performance
D) to find out whether smoking helps people's shortterm memory
22. George Spilich's experiment was conducted in such a way as to _______.
A) compel the subjects to separate major information from minor details
B) put the subjects through increasingly complex tests
C) check the effectiveness of nicotine on smokers
D) register the prompt responses of the subjects
23. The word“bested”(Line 3, Para. 5) most probably means _______.
A) beat B) envied C) caught up with D) made the best of
24. Which of the following statements is true?
A) Active smokers in general performed better than deprived smokers.
B) Active smokers responded more quickly than the other subjects.
C) Nonsmokers were not better than other subjects in performing simple tasks.
D) Deprived smokers gave the slowest responses to the various tasks.
25. We can infer from the last paragraph that _______.
A) smokers should not expect to become airline pilots
B) smoking in emergency cases causes mental illness
C) no airline pilots smoke during flights
D) smokers may prove unequal to handing emergency cases
Questions 26 to 30 are based on the following passage.
There is no denying that students should learn something about how computers work, just as we expect them at least to understandthat the internal combustion engine(内燃机) has something to do with burning fuel, expanding gases and pistons (活塞) being driven. For people should have some basic idea of how the things th at they use do what they do. Further, students might be helped by a course that considers the computer's impact on society. But that is not what is meant by com puter literacy. For computer literacy is not a form of literacy(读写能力);it is a trade skill that should not be taught as a liberal art.
Learning how to use a computer and learning how to program one are two distinct activities, A case might be made that the competent citizens of tomorrow should free themselves from their fear of computers. But this is quite different from s aying that all ought to know how to program one. Leave that to people who have c hosen programming as a career. While programming can be lots of fun, and while o ur society needs some people who are experts at it, the same is true of auto repair and violinmaking.
Learning how to use a computer is not that difficult, and it gets easier all the time as programs become more“userfriendly”. Let us assume that in the future everyone is going to have to know how to use a computer to be a competent citiz en. What does the phrase “learning to use a computer”mean? It sounds like “le arning to drivea car”, that is, it sounds as if there is some set of definite skills that, once acquired, enable one to use a computer.
In fact,“learning to use a computer”is much more like“learning to play a game”, but learning the rules of one game may not help you play a second game, whose rules maynot be the same. There is no such a thing as teaching someone how to use a computer. One can only teach peple to use this or that program and generally that is easily accomplished.
26. To be the competent citizents of tomorrow, people should _______.
A) try to lay a solid foundation in computer science
B) be aware of how the things that they use do what they do
C) learn to use a computer by acquiring a certain set of skills
D) understand that programming a computer is more essential than repairing a car 27. In the second paragraph “violinmaking”is mentioned to show that _______ .
A) programming a computer is as interesting as making a violin
B) our society needs experts in different fields
C) violin making requires as much skill as computer programming
D) people who can use a computer don't necessarily have to know computer program-
ming
28. Learning to use a computer is getting easier all the time because _______ .
A) programs are becoming less complicated
B) programs are designed to be convenient to users
C) prograrnming is becoming easier and easier
D) programs are becoming readily available to computer users
29. According to the author,the phrase“learning to use a computer”(Lines3,4,Para.3)
means learging _______.
A) a set of rules B) the fundamentals of computer science
C) specific programs D) general principles of programming
30. The author's purpose in writing this passage is _______.
A) to stress the impact of the computer on society
B) to explain the concept of computer literacy
C) to illustrate the requirements for being competent citizens of tomorrow
D) to emphasize that computer programming is an interesting and challenging job
Questions 31 to 35 are based on the following passage.
The way people hold to the belief that a funfilled, painfree life equals happi-
ness actually reduces their chances of ever attaining real happiness, If fun and pleasure are equal to happiness then pain must be equal to unhappiness. But in fact, the opposite is true: more often than not things that lead to happiness involve some pain.
As a result, many people avoid the very attempts that are the source of true hap piness. They fear the pain inevitably brought by such things as marriage, raising children,professional achievement, religious commitment (承担的义务), self improvement. Ask a bachelor(单身汉) why he resists marriage even though he finds dating to be less and less satisfying. If he is honest he will tell you that he is afraid of making a commitment. For commitment is in fact quite painful. The single life i s filled with fun, adventure, excitement. Marriage has such moments, but they are not its most distinguishing features.
Couples with infant children are lucky to get a whole night's sleep or a three day vacation. I don't know any parent who would choose the word fun to describe raising children. But couple who decide not to have children never know the joys of watching a child grow up or of playing with a grandchild.
Understanding and accepting that true happiness has nothing to do with fun is one of the most liberating realizations. It liberates time: now we can devote more hours to activities that can genuinely increase our happiness. It liberates money: buying that new car or those fancy clothes that will do nothing to increase our happiness now seems pointless. And it liberates us from envy: we now underst and that all those who are always having so much fun actually may not be happy at all.
31. According to the author, a bachilor resists marriage chiefly because _______ .
A) he is reluctant to take on family responsibilities
B) he believes that life will be more cheerful if he remains single
C) he finds more fun in dating than in marriage
D) he fears it will put an end to all his fun adventure and excitement
32. Raising children, in the author's opinion, is _______.
A) a moral duty B) a thankless job
C) a rewarding task D) a source of inevitable pain
33. From the last paragraph, we learn that envy sometimes stems from _______.
A) hatred B) misunderstanding
C) prejudice D) ignorance
34. To understand what true happiness is one must _______.
A) have as much run as possible during one's lifetime
B) make every effort to liberate oneself from pain
C) put up with pain under all circumstances
D) be able to distinguish happiness from fun
35. What is the author trying to tell us?
A) Happiness often goes hand in hand with pain.
B) One must know how to attain happiness.
C) It is important to make commitments.
D) It is pain that leads to happiness.
Questions 36 to 40 are based on the following paseage.
It's very interesting to note where the debate about diversity(多样化) is taking place. It is taking place primarily in political circles. Here at the College Fund, we have a lot of contact with top corporate(公司的) leaders;none of th em is talking about getting rid of those instruments that produce diversity. In fact, they say that if their companies are to compete in the global village and in the global market place, diversity is an imperative. They also say that the need for talented, skilled Americans means we have to expand the pool of potent ial employees. And in looking at where birth rates are growing and at where the population is shifting, corporate America understands that expanding the pool me ans promoting policies that help provide skills to more minorities, more women a nd more immigrants. Corporate leaders know that if that doesn't occur in our soc iety, they will not have the engineers, the scientists, the lawyers, or the busi ness managers they will need.
Likewise, I don't hear people in the academy saying.“Let's go backward. Let's go back to the good old days, when we had a meritocracy (不拘一格选人才)”(which was never truewe never had a meritocracy, although we've come closer to it in the last 30 years). I recently visited a great little college in New York w here the campus has doubled its minority population in the last six years. I tal ked with an African American who has been a professor there for a long time, and she remembers that when she first joined the community, there were fewer than a handful of minorities on campus. Now, all of us feel the university is better b ecause of the diversity. So where we hear this debate is primarily in political circles and in the medianot in corporate board rooms or on college campuses.
36. The word“imperative”( Line 5, Para. 1) most probably refers to something _______.
A) superficial B) remarkable C) debatable D) essential
37. Which of the following groups of people still differ in their views on dive rsity?
A) Minorities. B) Politicians. C) Professors. D) Managers.
38. High corporate leaders seem to be in favor of promoting diversity so as to _______.
A) lower the rate of unemployment
B) win equal political rights for mi norities
C) be competitive in the world market
D) satisfy the demands of a growing population
39. It can be inferred from the passage that _______.
A) meritocracy can never be realized without diversity
B) American political circles will not accept diversity
C) it is unlikely that diversity will occur in the U. S. media
D) minorities can only enter the fields where no debate is heard about diversity. 40. According to the passage diversity can be achieved in American society by _______.
A) expanding the pool of potential employees.
B) promoting policies that provide skills to employees
C) training more engineers, scientists lawyers and business managers
D) providing education for all regardless of race or sex

Part Ⅲ Vocabulary and structure (20 minutes)
Directions: There are 30 incomplete sentences in this part. For each sentence there are four choices marked A), B), C) and D). Choose the ONE answer that best completes the sentence. Then mark the corresponding letter on t he Answer Sheet with a single line through the center.
41. The last half of the nineteenth century _______ the steady improvment in the means
of travel.
A) has witnessed B) was witnessed C) witnessed D) is witnessed
42.The shy girl felt _______ and uncomfortable when she could not answer her teacher's
questions.
A) amazed B) awkward C) curious D) amused
43.Ann never dreams of _______ for her to be sent abroad very soon.
A) there being a chance. B) there to be a chance
C) there be a chance D) being a chance
44.It was very kind of you to do the washingup, but you _______ it.
A) mustn't have done B) wouldn't have done
C) mightn’t have done D) didn’t have to do
45.Frequently singleparent children _______ some of the functions that the absent
adult in the house would have served.
A) take off B) take after C) take in D) take on
46.He gives people the impression _______ all his life broad.
A) of having spent B) to have spent C) of being spent D) to spe nd
47.A peculiarly pointed chin is his most memorable facial _______.
A) mark B) feature C) trace D) appearance
48.I'd rather you _______ make any comment on the issue for the time being.
A) don't B) wouldn't C) didn't D) shouldn't
49.All things _______, the planned trip will bave to be called off.
A) considered B) be considered C) considering D) having considered 50.John Dewey believed that education should be a preparation for life, that a person
learns by doing, and that teaching must _______ the curiosity and creativity of
children.
A) seek B) stimulate C) shape D) secure
51.Criticism and selfcriticism is necessary _______ it helps us to find and correct
our mistakes.
A) by that B) at that C)on that D) in that
52.However, at times this balance in nature is _______, resulting in a number of
possibly unforeseen effects.
A) troubled B) disturbed C) confused D) puzzled
53.If she doesn't tell him the truth now, he'll simply keep on asking her until she
_______.
A) does B) has done C) will do D) would do
54.The patient's health failed to such an extent that he was put into _______ care.
A) tense B) rigid C) intensive D) tight
55.Does everyone on earth have an equal right _______ an equal share of its r esources?
A) by B) at C) to D) over
56.Americans eat _______ as they actually need every day.
A) twice as much protein B) twice protein as much twice
C) twice protein as much D) protein as twice much
57.In 1914, an apparently insignificant event in a remote part of Eastern Europe
_______ Europe into a great war.
A) inserted B) imposed C) pitched D) plunged
58.The British are not so familiar with different cultures and other ways of doing
things, _______ is often the case in other countries.
A) as. B) what C) so D) that
59.There are few electronic applications _______ to raise fears regarding future
employment opportunities than robots.
A) likely B) more likely C) most likely D) much likely
60.We had to _______ a lot of noise when the children were at home.
A)go in for B) hold on to C) put up with D) keep pace with
61.What he said just now had little to do with the question _______ discussi on.
A) on B) in C) under D) at
62.We need a chairman _______.
A) for whom everyone has confidence
B) in whom everyone has confidence
C) who everyone has confidence of
D) whom everyone has confidence on.
63.Over a third of the population was estimated to have no _______ to the health
service.
A) assessment B) assignment C) exception D) access
64.Excuse me. If your call's not too urgent, do you mind _______ mine first?
A) I make B) if I make C) me to make D) that I make
65.Professor Taylor's talk has indicated that science has a very strong _______ on the
everyday life of nonscientists as well as scientists.
A) motivation B) perspective C) impression D) impact
66.After a few rounds of talks, both sides regarded the territory dispute _______ .
A) being settled B) to be settled C) had settled D) as se ttled
67.Floods cause billions of dollars worth of property damage _______.
A) relatively B) actually C) annually D) comparatively
68.We are all for your proposal that the discussion.
A) be put off B) was put off C) should put off D) is to put off
69.These goods are _______ for export, though a few of them may be sold on the home
market.
A) essentially B) completely C) necessarily D) remarkably
70.The course normally attracts 20 students per year, _______ up to half will be from
overseas.
A) in which B) for whom C) with which D) of whom

Part Ⅳ Cloze (15 minutes)
Directions: There are 20 blanks in the following passage. For each blank there are four choices marked A), B), C), and D) on the right side of the paper. You should choose the ONE that best fits into the passage. Then mark the corresponding letter on the Answer sheet with a single line through the center.
The task of being accepted and enrolled (招收) in a university begins early for some students. Long 71 they graduate from high school. These
Students take special 72 to prepare for advanced siudy. They may also take one of more examinations that test how 73 prepared t hey are for the university. In the final year of high school, they 74 applications and send them, with their student records, to the universitie s which they hope to 75 . Some high school students may be 76 to have an interview with representatives of the university. Neatly , 77 , and usually very frightened, they are 78 to show that they have a good auitude and the 79 to succeed. When the new students are finally 80 ,there may be one more step they have to 81 before registering for classes and 82 to work. Many colleges and universities 83 an orientati on (情况介绍) program for new students. 84 these programs, the young people get to know the 85 for registration and student advising, university rules, the 86 of the library and all the other 87 services of the college or university. Beginning a new life in a new place can be very 88 The more kn owledge students have 89 the school, the easier it will be for them to 90 to the new environment. However, it takes time to get used to college life.
71. A) as B) after C) since D) before
72. A) courses B) disciplines C) majors D) subjects
73. A) deeply B) widely C) well D) much
74. A) fulfil B) finish C) complete D) accomplish
75. A) attend B) participate C) study D) belong
76. A) acquired B) considered C) ordered D) required
77. A) decoraied B) dressed C) coated D) worn
78. A) decided B) intended C) seuled D) deiermined
79. A) power B) ability C) possibility D) quality
80. A) adopted B) accepied C) received D) permitted
81. A) make B) undergo C) take D) pass
82. A) gerting B) putting C) falling D) sitting
83. A) offer B) afford C) grant D) supply
84. A) For B) Among C) In D) On
85. A) processes B) procedures C) projects D) provisions
86. A) application B) usage C) use D) uitlity
87. A) major B) prominent C) key D) great
88. A) amusing B) misleading C) alarming D) confusing
89. A) before B) about C) on D) at
90. A) fit B) suit C) yield D) adapt

Part V Writing (30 minutes)
Directions: For this part, you are allowed thirty minutes to wri te a composition on the topic Do “Lucky Numbers” Really Bring Good Luck? . You should write at least 100 words and you should base your compositi on on the outline (given in Chinese) below.
1. 有些人认为某些数字会带来好运。
2. 我认为数字和运气无关,……

Do “Lucky Numbers” Really Bring Good Luck?

1998年6月大学英语四级考试听力材料
Section A
1. W: I often mistake Jim for Bob. Can you tell them apart?
M: No, they look so much alike that they even confused their mother sometimes when
they were young. Q: What is the most probable relationship between Jim and Bob? 2. W: I'm thinking of going to Austin for a visit. Do you think it's worth seeing?
M: Well, I wish I had been there.
Q: What do we learn from the conversation?
3. M: It's so hot today. I simply can't work. I wish there were a fan in this room.
W: So do I. I'll fall asleep if I stay here any longer.
Q: What are they complaining about?
4. M: Excuse me, I have a ticket for the 6 o'clock flight to New York. But I'm afraid
I can't make it. Is there a seat available for tomorrow morning?
W: Let me see. I'm sorry. All the morning flights have been booked up. The earliest
we can get for you is the two o'clock flight in the afternoon.
Q: What does the conversation tell us?
5. W: Jack,I can't find Volumn Ten. Could you check for me yho borrowed it?
M: Here it is, on the upper shelf, next to Volumn Two.
Q: Why can't the woman find the book?
6. M: Have you a table for four?
W: Certainly, Sir. A corner table or would you rather be near the window?
Q: What is the man doing?
7. W: It's been very cold in the past two days.
M: We haven't seen the worst of it yet. More snow is forecast next week accompanied
by strong winds.
Q: What will the weather be like?
8. W: I'd like to buy a copy of Professor Frankling's book on sea shells.
M: I'm sorry. Ms. That book has been out of print for some time now.
Q: What does the man say about the book?
9. M: Did Henry paint the whole house himself?
W: He had it painted, because he doesn't like climbing ladders.
Q: What do we learn from the conversation?
10.W: Look at that big field of cotton. And there's a farm with some beautiful houses.
M: You really get to know the country when you go by train, don't you?
Q: Where did the conversation most probably take place?
Section B
Passage One
Sam had worked 30 years for the same company and now he had to retire. As a sign of gratitude, the company held a dinner in his honor. “Sam”announced his boss ,“ It is my great honour to present this gift to you on behalf of the company. ” Sam walked down to the front of the table and accepted the gift with pride. I t was a gold watch and on it was written “To faithful Sam for 30 years of servi ce.” Sam wept. “I am at a loss for words.” At home, Sam, s wife looked at the gold watch critically.“For this you worked 30 years? A cheap gold-plate d watch?”“It's the thought dear.”answered Sam.“The important thing is that I am not working any more.” His wife held the gold watch to her ear and said: “Neither is your watch.”
11. What did the company do to honor Sam?
12. How did Sam feel when he saw what was written on the watch?
13. What can we infer from the story?
Passage Two
Religious and private schools receive little or no support from public taxes in the United States. As a result, they are more expensive to attend. The religious schools in America are usually run by churches. Therefore they tend to be less expensive than private schools. When there is free education available to all c hildren in the United States, why do people spend money on private schools? Amer icans offer a great variety of reasons for doing so. Some parents send their chi ldren to private schools because the classes there are usually smaller. In their opinion the public schools in their area are not of high enough quality to mee t their needs. Private schools in the United States range widely in size and qu ality, and they offer all kinds of programmes to meet the needs of certain students.
14. Why is it usually expensive to attend religious and private schools?
15. What is one of the reasons for people to send their children to private schnd?
16. Who usually runs religious schools in the United States?
Passage Three
An elderly woman yesterday made a legal claim against a department store because it had wrongly accused her of stealing a Christmas card. Ms. Doss white, 72 years old, is claiming $ 3000 damages from the store for wrongful arrest and false imprisonment. Ms. White visited the store while doing Christmas shopping, but did not buy anything. She was followed through the town by a store manager. He had been told that a customer saw her take a card and put it in her shopping bag. He stopped her at a bookstore as she was reading a book. Ms. White said.“This man, a total stranger, suddenly grasped my bag and asked if he could look in it.” She was taken back to the store and shut in a small room in full view of shop pers for 20 minutes until the police arrived. At the police station she was body -searched and nothing was found. Her lawyer said the department store sent an in sincere apology and they insisted that she may have been stealing. The hearing continues today.
17. What does the story tell us about the old woman?
18. What was said to have been stolen?
19. What happened to Ms. White after she was taken back to the store?
20. What was now the attitude of the department store in this legal case?

1998年6月大学英语四级考试参考答案

Part I Listening Comprehension

1-10: ABCDB CAABD
11-20:CDABC ADDBC

Part II Reading Comprehension

21.A 22.B 23.A 24.C 25.D
26.C 27.D 28.B 29.C 30.B
31.A 32.C 33.B 34.D 35.A
36.D 37.B 38.C 39.A 40.D
Part III Vocabulary and Structure

41.C 42.B 43.A 44.D 45.D
46.A 47.B 48.C 49.A 50.B
51.D 52.B 53.A 54.C 55.C
56.A 57.D 58.A 59.B 60.C
61.C 62.B 63.D 64.B 65.D
66.D 67.C 68.A 69.A 70.D
Part IV Cloze

71.D 72.A 73.C 74.C 75.A
76.D 77.B 78.D 79.B 80.B
81.C 82.A 83.A 84.C 85.B
86.C 87.A 88.D 89.B 90.D

Part V Writing(略)
下一篇 上一篇

版权所有 OK英语学习网(www.okeyen.com) ©2006-2007
网站信箱: wanggangokeyen.com